Indfarvet spartel maling giver din væg et flot råt beton look

Det er blevet meget moderne med det rå og industrielle look i indretningen. Derfor vælger mange at bruge en indfarvet spartelmasse til at give væggen et lækkert beton-look. Til det formål kan du vælge det populære produkt fra Detale CPH. Det er egentlig en indfarvet spartelmasse, som du kan påføre din væg, så du netop får dette rå udtryk.

Flot og rustikt look fra Detale CPH

Hvis du vil finde indfarvet spartel i butikkerne eller ved en online forhandler, så skal du nok spørge efter det nye navn: Detale CPH. Alle forhandlere kender dog også det gamle navn, da det næsten er blevet synonym med farvet spartelmasse. Indfarvet spartelmasse fås både som almindelig maling og til vådrum. Her skal du dog vælge det produkt der hedder Stone+.

Overvej eventuelt som en alternativ fars dags gave at male en væg, eller som årets gave til mors dag 2020. I en tid hvor det er moderne at være mere kreativ med gave virker det som en oplagt gaveide, hvis modtageren har nogle kedelige vægge eller bare rum, som trænger gevaldigt til at blive genopfrisket.

Maling fra Detale CPH er et meget alsidigt produkt, som ikke kun kan bruges til væg. Du kan også sagtens bruge spartelmassen til gulv og møbler. Samtidig finde der et utal af nuancer.

Detale CPH er det mærke som mange forbinder med indfarvet spartelmasse, men der findes også billigere alternativer i kendte mærker som eksempelvis Jotun indfarvet spartel.

Billigere alternativ indfarvet spartel

Hvis det ikke nødvendigvis skal være Kabe, så kan du købe et billigere alternativ hos decofarver.dk. Her kan du købe Jotun og Fácil med op til 27% rabat.

Du kan klikke herunder for at købe billig farvet spartel.

(reklame)

Få indfarvet spartel i mange forskellige nuancer ved din online forhandler

En stor fordel ved Detale CPH er valgmulighederne i farve og tekstur. Først og fremmest står valget mellem de tre serier KC14, Stone og Kabric. Indenfor hver af disse serier kan du så yderligere vælge mellem forskellige farver og nuancer og dermed finde den farve, der lige passer i dit hjem.

Den første serie er KC14, som både kommer i en KC14 Classic og KC14 Raw udgave. KC14 består af en kombination af en indfarvet spartel og en særlig overfladebehandling, og denne kombination giver et flot og unikt udtryk med en god smudsafvisning. Serien fås i 37 forskellige farver.

Næste serie er Stone serien, som nok er den mest alsidige af de tre serier. Det er en cement baseret indfarvet spartel med en overfladebehandling som sammen giver et lækker produkt, der kan anvendes på både møbler, gulve og vægge. Detale CPH Stone kan både tilføres horisontale og vertikale overflader. Detale CPH Stone fås i 16 forskellige farver.

Sidste serie er Kabric, der har et uforligneligt æstetisk udtryk. Kabric har en meget kort tørretid, og derfor kan det være muligt at lave en væg færdig på blot en enkelt dag. Kabric er også et nemt produkt at arbejde med, da det også kan påføres med pensel eller rulle. Resultatet er et livligt stof-lignende overflade. Kabric kan købes i 30 forskellige farver.

Detale CPH til brug på badeværelse eller i vådrum

KC14 er ikke udviklet til brug i vådzoner, men det kan dog bruges på badeværelse og i vådrum, så længe det ikke er vægge, som er i direkte kontakt med vand. Stone er vandtæt, når det påføres korrekt, men man skal huske at sørge for at overfladen er korrekt vådrumssikret først.

For at være helt sikker anbefales det at du læser anvisninger grundigt og følger dem, hvis du overvejer at bruge kabe til vådrum som eksempelvis badeværelse.

Indfarvet spartel og maling når der skal ske nyt på din væg

Når du har brug for at der sker noget nyt i hjemmet, eller der bare er en bestemt væg der skal have nyt liv, så burde Detale CPH – helt klart være med i overvejelserne. Det er en effektiv måde at give din væg en markant makeover. Gå til en lokal farvehandler eller besøg en webshop der sælger maling. Her kan du udforske mulighederne og se de forskellige former for spartel maling og indfarvet spartel der er tilgængelige. Hvis du vælger den lokale maler eller farvehandler, så kan de også rådgive dig til at træffe det rigtige valg.