Blog

Ny maling til huset

Ny maling kan pifte din bolig op

Er du træt af din nuværende bolig, og skal der gerne ske noget, der kan få den til at live lidt op, se ud af noget og være anderledes? Så kan du med fordel vælge at male.

Ny maling i eller på en bolig kan være med til at gøre en enorm forskel. Og det kan få et rum til at se ud af noget helt andet, end det har set ud hidtil.

Der er ingen grænser for, hvad du kan lave med maling, og du bestemmer jo helt selv, hvilke farver du gerne vil have.

Både indvendigt og udvendigt

Du kan både gå i gang med at male indvendigt og udvendigt. Og du vil blive overrasket over, hvor meget du kan få ud af en klat maling. Det kan blive som et helt nyt hus, når du bare får malet det med en ny og frisk farve.

Det kan selvfølgelig godt tage noget tid at få malet det hele, og det kan være tidskrævende at gå fra rum til rum og male. Men når du først er færdig, vil du blive utroligt glad for det resultat, du er kommet frem til. Det kan du godt glæde dig til allerede nu.

Spar penge på din maling

Hvis du gerne vil spare så mange penge som muligt på din maling, kan det være en god idé at sammenligne priserne på malingen fra de forskellige leverandører.

Det kan også være, at du kender en maler i dit netværk, som kan skaffe dig maling til en billig penge. Det kan være meget billigere at købe det gennem en privat end at skulle ud i en butik, hvor du får lov til at betale fuld pris for det.

Det er altid et godt tip at kende til, hvis du ønsker at male, men måske ikke har lyst til at bruge mange tusinde kroner på malingen.

Køb maling via din mobil

Er du træt af at skulle til farvehandleren, hver eneste gang du skal bruge maling? Med TDC mobil dækning kan du meget nemt bestille maling direkte fra din mobil. Så kan det endda blive leveret direkte hjem til dig.