Blog

Spar op til 25% på Flügger maling – Se her

Vi er gået ind i den mørke tid og bruger meget mere tid derhjemme. Så hvis du mangler et weekendprojekt og længe har overvejet om du skulle male køkkenet, stuen eller soveværelset, så læs med her og få gode tips til, hvordan du kommer i gang.

Mange synes, at det er et stort projekt at få malet hele lejligheden eller huset, men man kan starte i det små – og tage et rum ad gangen. På den måde kan du få frisket hele huset eller lejligheden op uden at få stress. Gør dit malerprojekt overskueligt med disse simple tips til, hvordan du kommer i gang:

  1. Køb en god indendørs maling fra Flügger, så er du sikker på, at du får en maling i god kvalitet og som dækker godt. Der er nemlig masser af tid at spare ved at købe en kvalitetsmaling. Ofte skal væggene kun have en til to gange maling i stedet for 3-4 gange med en mindre god maling.
  2. Sørg for at få afdækket gulv, karme og møbler – så du ikke spilder maling på steder, hvor det kan være svært at få det af igen. Selvom det kan virke som om, at det tager lang tid at dække af – så er den tid godt givet ud i den sidste, hvis uheldet skulle være ude.
  3. Dæk lofter, kanter og hjørner af med malertape. Det er godt givet ud – så du ikke pludselig står med en stikkontakt fyldt med maling eller en vindueskarm med malerpletter.
  4. Mal kanter og hjørner med en god pensel. Så får du det bedste resultat.
  5. Sørg for at spartle og dække alle huller i væggen – og sørg for at pudse det af, så det har et ensartet udtryk. Der er ikke noget værre end en nymalet væg, hvor man kan se aftryk fra de gamle huller.
  6. Når du maler med rulle, så sørg for at dække rullen med et ensartet lag maling, så du ikke får store klatter på væggen. På den måde giver du din vægge et ensartet og jævnt udtryk.

Afhængig af, hvad du skal male – så skal du vælge en maling, som passer til rummet. Hvis du for eksempel skal male dit køkken eller badeværelse, så skal du vælge en maling med en lidt højere glans end hvis du skal male din stue. Det er nemlig nemmere at tørre en maling af, som har en højere glans. Og det er ret anvendeligt i at køkken, hvor der ofte spildes eller sprøjtes fra madlavning. En god kvalitetsmaling fra Flügger Maling vil give et godt resultat. En god maling holder længere og smitter heller ikke så meget af, når du bruger en våd klud på den.

Med disse gode tips i baghånden er du godt klædt på til at gå i gang med dit malerprojekt. Så det eneste du nu skal beslutte det er, hvilken farve du vil friske dine rum op med. Det kan du få masser af hjælp til hos din lokale farvehandler.