Blog

En maler er afgjort pengene værd

Når man skal have lavet et stykke malerarbejde enten indendørs eller udendørs, så har mange mennesker en tendens til at spare maleren væk. Men man kan sjældent matche en professionel malers faglighed og kompetencer, og det kan ofte ses på slutresultatet.

Her får en gennemgang af hvorfor en maler afgjort er alle pengene værd.

Vælg en professionel maler med henblik på videresalg

Hvis man ønsker at male sit hjem forud for et eventuelt salg, så kan malerarbejdet påvirke hvor godt eller dårligt potentielle kunder tager imod boligen.

Har man ikke selv de rette evner til at udføre et godt stykke arbejde, men kaster man sig alligevel ud i arbejdet med pensel og rulle, så vil mange mennesker kunne se at væggene eller murene bærer præg af en amatørs touch.

Den rette finish kan højne udseendet på boligen og dermed også prisen og interessen for den. Er panelerne malet dårligt, har du brugt de forkerte pensler eller er det ikke den rette type maling du har brugt, så kan det give et mindre komplet udtryk til boligen.

Det nytter sjældent at spare på maleren og hvad enten man skal bruge et malerfirma i Gentofte, i Slagelse eller et andet sted i landet, så bør man undersøge sine muligheder og tilrettelægge budgettet derefter, hvis man ikke vil gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Vælg miljørigtigt når du skal male

Beslutter du dig for at hyre en professionel maler til dit malerarbejde eller ønsker du selv at prøve kræfter med pensel og maling, så kan det være godt for både dig og omgivelserne, hvis du overvejer hvilken slags maling du bruger.

I en verden hvor der er et højt fokus på klima og miljø, der er det ikke længere uden betydning hvilken slags maling vi bruger i hjemmet. Tidligere var al slags maling til både indendørs og udendørs brug fyldt med skadelige og giftige kemikalier.

I dag kan man med fordel kigge efter produkter med Svanemærket eller EU Blomsten som bl.a. er astma- og allergivenlige.

At vælge skånsomme produkter er ikke blot godt for dig og din familie, som skal udsættes for kontakt med malingen, det er også den rette løsning for naturen og miljøet.

Velmalede vægge giver bedre velvære

Det er ikke ualmindeligt at man som bolig ejer eller lejer går op i hjemmets udseende og hvilke farver og møbler man vælger at udstyre boligen med.

Vi vil gerne føle os tilpas i vores hjem og boligindretningen skal gerne afspejle vores personlighed. Er vi således ikke tilfredse med udseendet på vores sofa, så udskifter vi den til en der bedre matcher vores æstetiske præferencer.

Det samme gælder farven på væggene. Har vi et rum i hjemmet, hvor væggene trænger til maling eller hvor malerarbejdet ikke er udført på en god og pæn måde, så vil det ofte tage noget af hyggen og æstetikken i rummet.

Væggene er en stor del af indretningen, og vil man have et fyldestgørende hjem, hvor man kan lide at opholde sig, så vil det sjældent have en positiv effekt at spare på hverken maling eller maler.