Blog

Malet tag

Få taget malet billigt med 3 tilbud på maling af tag

Er dit tag ved at se lidt gammelt og slidt ud? Og kunne du godt tænke dig at gøre noget ved det? Så er tagmaling den mest optimale løsning. For med tagmaling får du et tag, der ser ud som om, det er nyt. Men som med alt andet koster det penge. For at få den bedste og billigste pris, bør du derfor sørge for at få 3 tilbud på maling af tag. 

Tagmaling er en god måde at forlænge tagets levetid på og udskyde den omkostning det er at få lagt nyt tag. Men som sagt er tagmaling udført at en professionel bestemt ikke billigt. Dog kan du hjælpe dig selv meget ved at få 3 tilbud på maling af tag. 

Hvorfor få 3 tilbud på maling af tag? 

For det første bør du indhente tre tilbud på maling af tag, da du under ingen omstændigheder bør gøre det selv. Der er både lovmæssige krav om rensning af taget, ligesom du kan risikere at skade taget, hvis du renser eller behandler det forkert. 

Når det så er sagt, er det en god ide at indhente tre tilbud fra professionelle, så du får udført opgaven til den bedst mulige pris. For hvis du blot ringer til ham, du kender fra din egen lokale by, får du blot et standardtilbud, som med al sandsynlighed ligger i den høje ende. 

Når du indhenter tre tilbud på opgaven, får du dermed mulighed for at sammenligne priserne og derudfra vælge det tilbud, som både er bedst og billigst. 

Når du får tre tilbud, er det dog vigtigt, at du ikke kun kigger på prisen. Du skal også huske at sørge for at tjekke, hvad du får for prisen. For det billigste er ikke nødvendigvis det bedste tilbud. Kig gerne efter længden på garantien, der bliver tilbudt, da der kan være meget stor forskel på dette. 

Hvordan får man tre tilbud? 

Du kan både vælge selv at finde frem til nogle professionelle, som du kan ringe og få et tilbud fra, ligesom du kan bruge tilbudsportaler til at indhente tilbud fra. 

Når du bruger en tilbudsportal til at få 3 tilbud på maling af tag, får du tilbud fra professionelle, som godt ved, at de er i konkurrence med andre om at få opgaven. Det betyder, at de presser prisen, så godt de kan i håbet om, at du går med deres tilbud. Det er en smart måde at gøre det på, hvis prisen for dig betyder en del for, hvem der skal udføre opgaven for dig. 

Det gode ved at bruge en tilbudsportal er også, at tilbuddene kommer fra professionelle tæt på dit område. Dermed kan du også få en fornemmelse for, hvilken håndværker du skal benytte dig af til en anden gang og til en anden type opgave. Det er derfor ikke særlig svært at indhente tre tilbud – en tilbudsportal tager ikke meget mere end et par minutter, fra du har fundet den, til du har sendt en beskrivelse på opgaven afsted.