Blog

Farvekridt

Hvordan vælger man de malingsfarver, som er mest afslappende for øjnene?

Vidste du at den farve, som du kigger på, påvirker dit generelle humør? Din krop reagerer på forskellige måder, når du ser varianter af farver. Kunstnere samt indretningsarkitekter tror på at farver har en enorm indflydelse på en persons følelser, humør og meget mere. Det skal også tilføjes at der er farver, som forbindes med belastning af øjnene samt blodtrykket. Hvis du er typen, som ønsker den perfekte malingsfarve til dit værelse, eller hvis du søger den rette farve til et maleri, kan du tjekke nogle af de mest afslappende farver. Vi nævner nogle af dem nedenfor. Alle disse farver vil have en positiv effekt på din krop.

Sådan vælger du forskellige nuancer af blå

Blå er en af de farver, som er et af de primære valg til maling i mange hjem. Dette skyldes at der er tale om en beroligende farve. Vi forbinder altid lindrende ting med den blå farve. Det kan for eksempel være himlen eller havet. Det er begge utroligt afslappende elementer, ikke sandt? Blå er kendt som værende en farve, som er ret afslappende, og som skaber ro i dit sind. Det er også den perfekte farve til væggene i dit værelse, og tro mig, farven kan også hjælpe dig med at sove bedre. Hold dig til de lyseblå nuancer. Luk øjnene og forestil dig at du sidder og spiller et spil på Maria Casino, eller lytter til beroligende musik, mens du sidder i dine afslappende blå omgivelser. Her skal du sørge for at der ikke at tale om stærke blå nuancer.

Sådan vælger du en lyserød nuance

Det lader til at der er mange forskellige nuancer af pink, ikke sandt? De mest beroligende nuancer er de bløde pastelfarver. Det siges at de pastelfarver hjælper med at berolige dit sind. Når du overvejer at vælge den perfekte nuance af pink, bør du muligvis vælge de bløde samt de kraftige nuancer. Men gå slet ikke efter de stærke nuancer. De lyse nuancer vil resultere i at dine øjne slapper af i løbet af nul komma fem.

Sådan vælger du en grøn nuance

Grøn er kendt som værende en af de mest beroligende farver i regnbuen. Dette skyldes mest af alt at der er tale om en farve, som vi forbinder med naturen. Vi får en dejlig afslappet fornemmelse, når vi kigger på smukke landskaber, ikke sandt? Derfor er den grønne farve ret vigtig, og den har en vigtig rolle i vores liv. Når vi går en tur i parken og kigger på den naturlige omgivelser rundt omkring os, ender vi med at føle os dejligt afslappede. Du kan typisk gå efter enhver grøn nuance, dog er de lysere nuancer bedre end de stærke nuancer. I sidste ende vil de have en enorm indflydelse på dit humør.

Sådan vælger du en grå nuance

Måske er du ikke helt enig med mig her, men grå er faktisk også en beroligende farve. Der er ingen tvivl om at den kan blive kaldt for en kedelig farve, og andet i den dur. Men hvis du ender med at vælge den rette grå nuance, vil du indse at der er tale om en ret beroligende farve, som kan give dine øjne mulighed for at slappe af. Farven er også kendt som et perfekt neutralt valg, som fungerer ganske godt. Du bør helt bestemt overveje at male dit værelse i denne farve.

Sådan vælger du en nuance blandt de neutrale farver

Vores alle tiders favorit er de forskellige nuancer af de neutrale farver. Har du nogensinde undret dig over hvorfor spabade indretter omgivelserne i neutrale farver? Svaret kommer her, det er på grund af at de også er ret beroligende og afslappende.

Gennemgang af vigtigste punkter

Nu har vi gennemgået nogle farver, som give dig en afslappet fornemmelse i kroppen. Man kan sige at alle farver er temmelig beroligende, men det er vigtigt at du vælger den rette nuance. Mal lige så meget som du har lyst, og giv din hjerne mulighed for at slappe af!