Blog

Malerrulle

Pift dit hjem op med nye farver på væggene

Dette indhold er sponsoreret.

En gang imellem kan vi alle få lyst til at pifte vores hjem op. Hvis du har boet det samme sted i lang tid, kender du sikkert følelsen af at få trang til at omrokere dine møbler eller pifte hjemmet op med nye møbler og nye farver på væggene. En af de nemmeste måder, hvorpå du kan pifte dit hjem op, er ved at male det med nye farver. Hvis du hidtil kun har haft hvide vægge og lofter, kan du med en klat maling skabe et helt nyt udtryk i dit hjem. Du kan finde inspiration mange forskellige steder, som kan give dig mod på at male dit hjem i nye farver. Der findes nærmest uendelige farvenuancer, så det er bare med at komme i din nærmeste malerforretning og udvælge dine yndlingsfarver. Det er mange steder muligt at købe forholdsvis billig maling, så du ikke behøver at bruge en formue på det. Hvis du trænger til at fornye dit hjem, så læs med herunder og find ud af, hvordan du kan pifte dit hjem op med nye farver på vægge og lofter.

Mal en enkelt væg med en modig farve

Nogle gange skal der ikke så meget til for at ændre hele udtrykket i et rum. Hvis du ikke føler for at male et helt rum, kan du nøjes med bare at male en enkelt væg i en anden farve. Du vil blive overrasket over, hvor meget udtrykket i rummet faktisk ændrer sig blot ved at male en enkelt væg. Når du nu kun skal male en enkelt væg, kan du eksempelvis overveje at male væggen i en modig farve, som skiller sig lidt mere ud. Ved at vælge en mere modig farve kan du lege med udtrykket og skabe et anderledes rum.

Mal alle væggene i et rum

Hvis du ønsker endnu mere fornyelse, kan du også kaste dig ud i at male alle væggene i et rum i en anden farve. Hvis du normalt har hvide vægge, kommer det til at ændre hele udtrykket i rummet ved at male dem i en anden farve. Hvis alle væggene skal males, kan det godt komme til at virke for voldsomt, hvis du maler dem i en mørk eller kraftig farve. Her kan det i stedet være en god idé at male væggene i en lysere farve, så rummet forbliver et rart sted at være.

Skab et nyt udtryk med malede lofter

Hvis du har mod på at pifte dit hjem op på en helt ny måde, kan du overveje at male dine lofter. I de fleste hjem finder du højst sandsynligt hvide lofter, men inden for de sidste par år er det blevet mere og mere populært at male sine lofter, da det skaber et helt nyt og anderledes udtryk. Et malet loft kan give noget personlighed og varme til et rum, og hvis du er endnu mere modig, kan du samtidig male væggene i en anden farve end loftet.